perholmberg.net

Kändis

Det visste du inte att jag är kändis? Nåja, relativt kändis i alla fall...

tv-kändis

Min stämma har inte hörts en gång, utan vid flera tillfällen i rutan!

Det var några år sedan nu, jag gick på dagis på den tiden, då var jag med i ett avsnitt barnprogrammet "Myggan". Inte nog med det, de lyckades klippa in mig i trailern (programreklamsnutt) för programmet, så under några dagar visades mitt ansikte ett antal gånger.

När jag gick på mellanstadiet så var jag röst i en tecknad film. Inte röst åt någon liten biperson, utan åt huvudpersonen Nils Holgersson själv (sa väldigt lite för att vara huvudperson, men det var inte jag som skrev manus)!
Kuriosa: Om du av någon anledning skulle se denna film, ska du hålla ögonen öppna efter teckningen på Ronnebys kyrka, den har jag nämligen ritat!

tidningskändis

I den populära datatidningen Internetworld blev webbplatsen WarpCenter recenserad under surfguidens "Datorer och Internet". Betyget var minst sagt inte dåligt, nio av tio bollar. En ytterst liten del av alla webbplatser har fått så bra genom tiderna.

I samband med Blekinges första (inofficiella) sprint-DM i orientering kom jag med veckotidningen Blekingeposten i befattning som kartritare till arrangemanget. Text och bild utgjorde så gott som en halv sida!